Vad låter på ovanvåningen?

Hej, Vi har för ca 7 år sedan köpt ett gammalt hus som vi renoverat och byggt ut. Allt som oftast kan jag när jag sitter på första våningen höra fotsteg eller närmast stampningar från ovanvåningen. Jag har under åren noterat detta men inte nämnt det för resten av familjen. I dag var det dock väldigt påtagligt vid middagstid så att min dotter tom frågade vem är det egentligen som går där uppe? Jag samtalade därefter med min man som tillstyrkte att han också under åren ibland hör att någon går på ovanvåningen men inte heller sagt något. Till min fråga: inte för att det direkt stör oss men borde vi bli rädda? vi märker aldrig något när vi själva är på ovanvåningen och det gör egentligen inget att vi hör något då och då. Men vad är det egentligen?

Hej Eva! Jag kan uppfatta närvaro av flera energier som hör till platsen och även huset.Det behöver inte vara andar i sig utan kan vara energier och "minnenavtryck" från den tiden de bodde i huset.Dessa kan kännas högst påtagliga. Men jag uppfattar inte att ni själva känner av detta speciellt mycket alls. Den som framträder är en stor högrest,man som kallar sig Helge,Helmet(svårt att uppfatta korrekt). Han visar sig som en skogshuggare,typisk "slokhatt" och kläder,rutig skjorta i röd/rostbrunt,höga stövlar med byxorna instoppade och ett redskap i handen. Han har vad jag förstår jobbat, alternativ sovit på platsen periodvis under arbete.Det är han som ni hör gå med tunga steg och även i trappan. Av någon anledning har han inte fortsatt till andra sidan.Även om jag kan uppfatta honom som "stor" och lite barsk så känns han ändå inte oebehaglig. Men att ha en ande så tätt inpå sig kan i längden bli både tröttande och påfrestande både psykist och fysiskt. Antingen låter du honom styra med sitt då han inte verkar vara intresserad av din familj utan på ngt sätt ändå visar respekt för er närvaro. Alternativet är att ta hem ett medium som vänligt förklarar för honom fördelarna med att komma till andra sidan och som även kan få veta varför han dröjer sig kvar.Han gick nämligen innan jag hann fråga då han verkar mycket "upptagen" med vad han upplever som sitt arbete. Ni kan även forska och se om det funnits en sådan man i huset eller området med det förnamnet och yrket. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *