Vad menar han?

Hej Evy! Här får du en lite "knasig" fråga… I närheten av där jag bor finns en man, 60+, alltså ganska mycket äldre än mig, som jag handlat ved av i flera år. För något år sedan sa han "snuskiga" saker till mig, jag blev alldeles paff, och äcklad. Jag har inte visat honom något intresse. Dessutom är både han och jag gifta på varsitt håll. Menade han något med det han sa, eller var det bara ord som pluppade ur honom? Kände mig lite rädd efter det. Ha en bra dag! Kram!

Hej! Han menade vad han sa men det var inget han ville säga egentligen men hans känslor för dig är för starka. Säg till honom att du inte är intresserad och skulle han fortsätta skicka din man till att hämta ved hos honom. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *