Vad släpar jag med mig från tidigare liv?

Vad släpar jag med mig från mina tidigare liv som gör att jag inte får mina förhållanden att fungera och kommer jag att återfå mina förmågor att "se" och känna som tidigare.

Hej Kriss! Känner du till schamanisk healing och rening? Du behöver tänka spegelvänt och bakvänt.Tänka all tid är nu. Du behöver klippa av de band som du själv lagt som bindning på dig själv och andra i tidigare liv(för att dra dem till dig).Mitt råd är att försöka genom regression antingen själv eller via en som hjälper dig på plats.(dvs ett medium som har inriktning regression) Du behöver själv finna ut var när och hur och till vem du lade dessa bindningar och varför. Det är dessa bindningar som håller dig tillbaka och sätter stop för dina relationer att utvecklas. Du kan innan du går och lägger dig eller vid avslappning under dagtid be den tiden/personen/platsen/epoken visa sig för dig. För detta är ngt som du behöver konfrontera och "uppleva" igen här och nu för att inse och förstå vilka bindningar och misstag du gjort då för att du ska kunna ändra dem här och nu. Det du släpar med dig är alltså en massa ritualer och bindningar du lagt på andra och även på dig själv.Varför du gjort så vet jag inte. Men uppenbarligen har du kunskap om magi av båda former. Det är dags att damma av och städa upp! När du vänt uppmärksamhet och focus till att ta tag i detta och när du använder dina förmågor och kunskaper på rätt sätt dvs nu till att städa upp så kommer de att komma tillbaka allteftersom. Det är det svaret jag kan ge dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *