Vad var det?

Hejsan! Jag har bara en fråga om vad som hände inatt. Jag och min vännina satt hemma hos min mamma och det hände massa saker, som vi inte kan se några naturliga skäl till. Om du kanske kan se vad det var, vem det var och vem det var riktat mot. Om du kan ge oss någon förklaring? MVH// Sandra

Hej Sandra! Det känns som det inte är ngn "nyhet" att det är aktivitet hos din mor och det känner hon nog redan till. Den aktivitet jag känner av är platsbunden till platsen och det känns överlag väldigt rörigt därför är det svårt att avgöra vad som är vad. Aktiviteten verkar vara siutvationsbunden och beror på ngt som sker hos personerna som bor på plats. Det finns också missnöjes energier. Jag kan inte vara tydlig då det inte är andar,väsen som är intresserade av kommunication med mig och de vill heller inte visa sig. Det bästa vore att ta hem ett medium som på plats kan urskillja vad som är vad i röran och vad de vill. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *