Vad var det i huset i serbien?

Jag är en 16 årig tjej som åkte på semester i Serbien i sommras med min familj. När vi hade vart där 1 vecka fick jag magsjuka och låg i sängen i en hel dag utan att äta eller dricka, jag mådde riktigt dåligt. Eftersom jag var väldigt trött så låg jag i sängen men sov inte i utan blundade lite och plötsligt kände jag doften av citron, jättestarkt. Min mamma kom in och skulle se till hur jag mådde men hon kände inget sa hon. Just i det rummet så hände andra konstiga saker 2 år tidigare när vi var där. Min familj har ägt det huser i ca 50 år och det är ett väldigt gammalt hus jag skulle gissa på kanske 100 år minst men det är renoverat. Vi har även kvar många gammla möbler från när huset byggdes i olika rum men inte i det rummet jag var i när jag kände doften. En gång för 2 år sedan var jag i rummet brevid och skulle sova när jag hörde konstiga ljud (prassel eller något liknande) och blev orolig men dagen efter när jag gick in dit så var allt orört. Min lilla syster upplevde också något konstigt nu i sommras, dagen efter jag var sjuk gick det över för mig men min syster blev sjuk istället. Vi var i tv-rummet och jag skulle bara gå på toa men när jag kom tillbaka så var min syster likblek i ansiktet och var vettskrämd. Hon tittade på tvn innan och låg på bäddsoffan när hon såg hur soffan sjönk bredvid henne som att något satte sig bredvid. Själv upplever jag det inte som att det är något ont, det har aldrig försökt att göra oss illa men jag förstår att min syster blev rädd för att hon är mycket yngre. Jag undrar vad det är och vad den vill?

Hej Kicki! Det är en robust storvuxen kvinna som visar sig i ca60 års åldern som vistas där i huset.Hon har valt att stanna i huset.Hon har tidigare varit husmor och som en mamma för alla och älskad av många i just det huset(och även i det området).Hon har ett gott hjärta och vill hjälpa alla.Därför visar hon sin närvaro framförallt om någon är sjuk och bär en bricka med pressad citron vatten för "det är bra för hälsan".Hon håller ordning på huset hemmet och människor som vistas där. Jag känner dock inte att hon varit på andra sidan och vänt för hon tror då att hon inte ska kunna återvända till denna "underbara plats" som hon verkligen älskar.Hon vill absolut inte skrämma någon.Vad ni skulle kunna gör för henne när ni är där är i samband med att ni känner närvaro av henne tända ett ljus och be en bön tex Fader vår eller ngt annat som känns rätt och tyst förklara att om hon vänder till ljuset och andra sidan så får hon gärna komma tillbaka. Det är inte säkert att hon gör det när hon väl kommit till andra sidan.Men hon håller sig kvar av kärlek tll platsen och huset,sina saker och jag kan känna att hon som är så "genomsnäll" borde få "komma hem".Så du ska inte vara rädd ,för hon vill ingen ont.Däremot kan DU hjälpa henne "hem" till hennes "riktiga hem" bara genom att säja att hon får komma tillbaka.Du kanske också kan be dina föräldrar hjälpa dig då de kanske vet vem denna kvinna är. Lycka till! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *