Kan du se om någon har gåvan??

Hej!! Jag har en liten fråga. Kan du "se" att någon har mediala förmågor genom ett mail? Jag har blivit lite nyfiken på det, efter att jag läst dina svar till olika personer. Jag tycker att den här sidan är kanon och har rekomenderat den till mina kompisar med samma intressen. Tack och bock 🙂 Kristina

Hej Kristina! Jag måste säja att jag skrattade länge åt din fråga som verkligen är bra!Ja hur i hela friden kan man "se" genom ett mail?Det verkar ju sannerligen helt galet skumt,kan tyckas. Det är faktiskt inte så skumt som det verkar. När jag läst ett mail så skapar jag oftast en länk till den pesonen som skrivit.Är det mer komplicerade frågor så låter jag det gå ett tag medan jag har frågorna "hängande i luften".Genom länken jag får kan jag sedan antingen direkt "se",(känna,höra )siutvationen som är beskriven och ser jag andar eller väsen där,eller vid denna personen frågar jag helt enkelt dem vad som är problemet,eller om personen.(dvs om de nu vill prata för det är ju inte alltid det är den sorten/arten som vill prata eller bör pratas med) Iandra fall frågar jag helt enkelt "mina"egna andevägledare /väsen jag litar på, om personen.(eller siutavtionen) Gäller det personfrågor tex om medialitet så brukar jag också genom länken antingen läsa av personens aura eller se och tala med dess guider/andar/ledsagare som finns i personens närvaro och de kan berätta för mig om denna personens möjlighet till mediala egenskaper.Sedan brukar jag "känna av" om det de sagt verkligen kan stämma mot det jag "ser".Allt ska ifrågasättas alltid! Jag har en regel att aldrig gå "närmare"in i en persons svär utan tillstånd.Inte gå över den fria viljan.Men den information jag får,ser känner kan räcka för att jag ska kunna veta om en person medial,öppen,andligt intresserad,sårbar,skrämd osv Detta är en väldigt enkel förklaring. Glöm inte bort att "tid och rum" egentligen inte existerar så det är bara att ta sig förbi det dvs rumstiden vi är bundna av och då spelar det ingen roll var man är,framför en dator eller inte.Men är jag trött,sjuk,okoncentrerad eller helt enkelt osäker ja då väntar jag med en viss fråga.Det skulle aldrig falla mig in att skriva något jag inte kände känns rätt, då låter jag hellre frågan vara eller säjer som det är.Att jag inte vet. Eftersom jag är här i frågespalten för att svara på frågor och hjälpa till med det jag kan får jag lita på att jag får den hjälp jag behöver för att kunna hjälpa andra. Och andra får gärna ifrågasätta,fråga,undra eller komma med åsikter.Det är bara nyttigt för hälsan och andra som läser! Toppen att du tycker om den här sidan!Och jag hoppas du fick lite svar på en väldigt bra fråga som inte är helt lätt att svara på då jag skulle kunna krångla till det ordentligt i en lååååång förklaring. Som medial och "seende" handlar det om hur man utnyttjar och använder sitt mentala rum, som alla har.Där kan alla gå förbi tid och rum.Det är nyckeln till att "se". Lycka till och fortsätt fråga och fundera.Det är nyttigt! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *