Vad var det jag hörde? – Fråga besvarad 2014-08-21

För ca 2 år sedan var jag med om något riktigt skumt (och skrämmande).

Vi bor i ett hyreshus om 3 trappuppgångar och i just vår trappuppgång var det ingen av grannarna som var hemma just den här natten då det utspelade sig. Klockan närmade sig 01.00 på natten och jag satt och slösurfade vid datorn. Rätt vad det är börjar jag höra någon jämra sig i våningen under. Det började ganska svagt men fortsatte sedan med att denne någon (eller något) i våningen under oss började gå från att jämra sig till att skrika och låta helt sinnessjukt, ungefär som någon som flippade ur eller plågades av tortyr eller svåra smärtor.

Vad jag vet och har erfarit är grannen under oss en lugn och hygglig prick, om än något tillbakadragen och “privat”. Och som sagt just den här natten var han inte hemma, utan befann sig i Thailand där han hade varit en vecka. Min första tanke var att det kanske var någon drogpåverkad person som flippat ur och och fått nån blackout eller liknande, men när jag öppnade ytterdörren ut till trappuppgången så lät det verkligen sinnessjukt och inte ens mänskligt! Jag blev så skraj att jag stängde dörren och ringde polisen. Och det märkliga var att så fort jag hade slagit numret på mobilen så upphörde skrikandet, precis som om denne någon eller något fattade var jag hade på gång! Jag är helt säker på att skrikandet kom från lägenheten under. Men när vi knackade på dagen därpå var ingen hemma. Jag läste någonstans en tid efteråt att själar som inte fått ro i sin grav gärna söker sig till där det finns människor som är snälla och empatiska, vilket både jag och min flickvän är, om det nu kan ha rört sig om besök från “andra sidan”.

Vi har för övrigt aldrig hört något liknande sen dess.

 

 

Fråga Ursprungligen insänd 2013 -08-28

Fråga besvarad 2014-08-21

 

Hej!

Jag fortsätter vidare på din energi och hittade en obesvarad fråga som du sänt till frågespalten för nästan på dagen ett år sedan i Augusti 2013.

Den här upplevelsen som du skriver om här hänger samman med den andra mejlet du sände in som jag uppdaterad idag om ”upphittade förlorade minnes bitar”.

https://www.spokwebben.se/har-nagon-nagot-tagit-ifran-mig-min-sjal-fraga-besvarad-2013-12-11/

Jag har nämligen uppfattat du är en mycket energikänslig person och att du som människa har en förmåga att uppfatta andra delar av dig själv från parallella och multidimensionella världar.
Har du hört talas om strängteorin ?
Del1 Sträng teori. (klipp från univerum svänger del 2)Har du funderat något kring detta med parallella världar och hur det skulle kunna påverka oss människor i våra upplevelser ? Bara en tanke .

http://www.nyteknik.se/popular_teknik/kaianders/article233563.ece

Det jag har kunnat uppfatta är att du den gången uppfattade något som skedde på exakt samma plats , men i ett parallellt universum och eftersom du har denna känslighet inom dig att kunna uppfatta andra dimensioner på detta sätt så kan det leda till de mest bisarra och mycket skrämmande upplevelser. Men nu när jag gjort dig medveten kring detta så skulle jag vilja att du tänker tillbaka till så långt du kan minnas i din barndom och fundera över om det funnits andra saker som hänt dig genom ditt liv som styrker detta att du har denna förmåga att se bortanför tidsrum.
Jag tänker inte komplicera det för mycket utan sänder en länk som handlar om detta och som jag hoppas att du tar dig tid att titta på.

Documentary.
What the Bleep Do We Know!?

http://youtu.be/ioONhpIJ-NY

 

Ta hand om dig !

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Ett svar på ”Vad var det jag hörde? – Fråga besvarad 2014-08-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *