Vad var det jag såg?

Hej! jag drömmer ofta märkliga drömmar om att jag befinner mig på olika platser i drömmen samt att jag möter mina barns farmor som gick bort för 2 år sedan. Häromnatten drömde jag att jag vaknade av att jag var iaktagen i dörröppningen står en kvinna med mörkt långt svart hår klänning och en slags slöjliknande huvudbonad hon hade mörka ögon samt ett indisit märke i pannan vet ej om jg drömde men hon finns i mitt minne väldigt tydligt. Tycker att jag hör något i lägenheten om nätterna när resten av familjen sover stämmer det?

Hej Anna! Du är en sådan människa som gör väldigt mycket astralresor,både i tid och rum,dåtid,framtid och även i nutid.Min första tanke är att du borde känna dig trött när du vaknar fast du sovit en hel natt? Funderat på att ge dig själv sk "flygförbud" och låta din kropp få vila? Under dessa resor möter du vänner från tidigare liv som du "åker och besöker",som är återfödda i samma tid som du men bor i andra länder och andra platser(och du känner dem inte eller har mött dem som vaken,men på natten gör du astralresor och besöker dem) Dessutom brukar du besöka andra sidan och hälsa på de som är där både släktingar och vänner och ibland mötts ni på halva vägen. Du brukar även besöka ditt eget "hem" på andra sidan för titta till och hämta energi. Du brukar även göra astralresor bakåt i tiden för att spåra tidigare liv och du försöker även utforka vägar till framtid och andra dimensioner och världar. För mig verkar du vara högst aktiv när du tror att du bara sover. Detta borde sätta sina spår på dig dagtid med trötthet och suddiga minnesbilder.Varför detta stressande på natten?Vad är det du söker svar på med sådan brinnande iver som värsta astralresemaraton??? Kvinnan du sett är din guide och är från sriLanka.Hon heter Shamali.Hon är din beskydderska och vägledare och följer dig på dina resor.Hon kallar sig vattenbärerska..?Hon jordar dig och helar med vatten. Har du tänkt på att dina astralresor kan dra till sig energier som du får med dig när du vaknar och som landar i ditt hem. Det är väldigt mycket energier hos dig och runt dig och de bär din signatur så därför ställde jag dig frågan.Då är det inte konstigt du "känner av närvaro". Fundera lite på det jag skrivit och hör av dig om det är något du inte förstår eller undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.