Vad var det på kyrkogården?

För ca 8-9 år sedan var jag på kyrkogården en sommarkväll ca klockan 20:30, och skulle plantera vid min pappas grav. När jag suttit där några minuter och planterat, kände jag en obehaglig känsla på hela vänstra sidan av min kropp,jag kände mig iakttagen. Jag tittade åt vänster håll och såg en mansfigur, böjer mig ner igen och tittade i smyg åt figurens håll, som stod bakom en gravsten, då reser han sakta men stelt på sig och hans ögon glödde röda mot mig,sedan rörde han sig mot mitt håll, jag blev då så rädd så jag sprang därifrån panikslagen. Efter denna händelse vågar jag inte besöka kyrkogården ensam,varken på dagen eller kvällen. Jag är helt säker på att jag sett detta, men vad var det? Kan inte finnas en människa med ögon som lyser röda. Mvh/Anette

Hej Anette! Jag blir fundersam pga det jag "ser". De olika alternativen jag får är att det var en levande man, men som var integrerad med ett väsen av de mörkare sorterna dvs detta mörka väsen hade efter att varit hans följeslagare länge äntligen lyckats "kliva in" i hans kropp och driva honom dit han nu önskade. Men samtidigt ser jag honom som en mycket starkt matrealiserad ande som blivit tvångsintegrerat av ett mörkt väsen och tack vare dennes styrka kunnat matrealisera fram en andebild som är så solid at man kan ta på den.Upplevs som att ta på kött. Hur som helst så var det bra att du gav dig därifrån för han var mycket ond och labil.(och du för rädd för att kunna tänka klart) Ibåda fall är röda "blinkstänk" i ögonen möjligt då det mörka väsens tanke syns som färg i väsenpåverkad människoandens öga.(men för att det ska inträffa måste människo anden varit under påverkan länge länge) Samt att det inte brukar bli så med en levande människa(om han nu inte hade färgade linser)Jag känner mer att det var en solid matrealiserad ande påverkad av ett ont,mörkt väsen av de värre sorterna.Och någonstans måste din instinkt reageat då du upplevde panik och sprang därifrån. Det är något som inte stämmer eller är korrekt med den gravplatsen han befann sig närmast.Jag hade nog bett prästen i kyrkan välsigna graven en gång till – men nu gör ju inte präster i svenska kyrkan så. Vad ska jag då råda dig till? Innan du kliver in på gravplatsen/kyrkogården så ber du två Heliga änglar skydda dig ALLTID när du besöker platsen.Denne man kommer då att unvika dig.Och möter du honom igen så unvik att se honom i ögonen.Känner du dig osäker ta med en vän som följeslagare. Problemet är svårlöst.Tyvärr.Det har inget med dig att göra utan du råkade bara stöta på honom -Problemet för honom är stort och jag ser inte att det kommer att lösa sig då han inte vill ha hjälp.Men det är klart du ska våga gå till gravplatsen!Ta med sällskap.Jag tror det finns fler som stött på honom.Faktiskt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *