Vad var han?

Ungefär 2000 var jag med om en rätt så udda upplevelse. För närvarande bodde jag några mil utanför Gävle på en ort som heter Ockelbo tillsammans med min mamma och hennes dåvarande man. Huset var gammalt, väldigt gammalt. hur gammalt vet jag egentligen inte, men från tiden då man hade tjänare (drängar och pigor). Förutom boningshuset så fanns det längre ner på gården ladugården med tillhörande drängstuga där jag och min bror bodde. Huset var även rätt så primitivt. På vintern frös alltid brunnen så det gick inte att duscha och tvätta sig som normalt så det fick vi göra på andra ställen. En helg var jag själv hemma med familjens rottweiler eftersom mina brödrar, mamma och hennes man skulle åka hem till Skåne. Och eftersom det kändes tryggare att sova i boningshuset gjorde jag det. Mitt i natten vaknade jag av att vår hund låg tvärs över mig och morrade. Och till saken hörde det till att vår Minos tyckte det var något av det värsta som man kunde utsätta honom för att tvinga honom upp i sängen. Antar att han tyckte det var äckligt. Men denna natten vaknade jag av att han låg tvärs över mig, morrade och hade en väldigt försvarande och fientlig attityd. Först blev jag bara irriterad över hans dumhet att ligga på mig och dessutom väcka mig med hans beteende. Sedan av någon oförklarlig anledning så tittar jag mot dörr öppning och ser en man. Jag såg en man, antingen om det var i dörr öppningen eller som en skugga på väggen minns jag inte, men han var där. Mannen såg väldigt hotfull ut och tittade mot mig med ett otäckt leende på läpparna. Hade hade svart "gammeldags" kostym, höghatt, käpp och skägg. hela upplevelsen var väldigt skrämmande. Men lika plötsligt som det hände så gick Minos åt sidan och betedde sig som vanligt igen. Vad var det, var det bara inbillning? Dagen efter berättade ajg för min mamma och hennes gubbe och de sa att jag bara inbillade mig (vilket jag visserligen tyckte var konstigt eftersom min mamma är rätt så mottaglig av andar och väsen m.m.). Jag släppte det, men glömde inte. En tid efter att vi flyttat där ifrån så kom vi in på samtalsämnet igen och mamma berättade då att hon inte hade velat berätta något då vi bodde kvar där men att en gång i tiden hade det tydligen bott en bondherre/gårdsherre som tydligen hade varit rätt så elak och som sedan hade gått ut i ladugården och hängt sig av någon anledning. Om det jag upplevde var riktigt eller inte vet jag inte. Men skräcken jag kände av den här mannen var verklig. Än idag är han nog det mest ondskefulla jag någonsin upplevt. Hela han utstrålade ondska och illvilja. Utöver detta har jag upplevt andra "småsaker" men inte något som jag direkt känt mig hotad av. Bott på ställen där "konstiga" saker har hänt. Min mamma var hos ett medium för någon månad sedan och fick berättat för sig att hennes farmor och farfar är med henne (oss). Sedan dess har jag varit med om att det under en helt vindstilla kväll hemma hos min syster plötsligt började blåsa intill hennes cyklar. Sådana här orange färgade flaggor man brukar sätta fast på barns cyklar började intensivt svaja. Min mamma var/är jätte säker på att det var hennes farmor och/eller farfar. För när hon sedan bad dem att göra det igen om det verkligen var dem så började samma sak hända igen. Efter en stund tyckte jag det var lite obehagligt så mamma bad dem sluta, vilket dem gjorde. Fortfarande lite osäker på om det var dem. Men som det känns så har jag varit med om för många oförklarliga saker för att jag inte ska tro på det. Jag känner mig aldrig rädd, bara lite obehaglig till mods. Vad är det jag upplever, är det någon hos mig? Men framförallt, upplevelsen med mannen, vad var det? mvh, Josephine

Hej! Nej händelsen du beskriver var ingen inbillning.Och jag förstår din hund.Han ville helt enkelt försvara och beskydda dig rakt av även om han blev tvungen att göra något som han aldrig normalt sett gör. Denna man hör till gården och är en av de tidigare gårdherrarna som styrde/ägde stället.Du har rätt i känslan av att han inte är trevlig alls.Han tog livet av sig och föraktar allt och alla.Han tillhör den sortens ande som helt enkelt vägrar möta förlåtelse och ljus och har medvetet stanna på platsen. Att han är så aggresiv beror på att han redan som levande hade gjort vissa livsval och dragit med sig mörka väsen och energier.Dessa tog han med sig även som död.Så länge dessa mörka energier påverkar honom kommer han aldrig lämna platsen eller ens vilja söka sig till ljuset. Isådana här fall kan det leda till stora obehag och även poltergistfenomen av olika slag.Iskyla,bankande,oljud men i flesta fall känner man som levande människa ett allvarligt hot.Det gjorde din hund. Denna sort av andar brukar vandra omkring ett tag men förr eller senare kommer Heliga Ljusänglar att förklara för honom att det bästa för honom är att komma till andra sidan.Idetta fall är han ju medveten om att han tagit livet av sig,vilket gör honom ännu ilsknare då han inte vet var han ska om han nu skulle vilja lämna platsen. Men enligt de universiella lagar som finns så kommer detta att lösa sig förr eller senare.även för honom,vare sig han vill det eller inte. Vad gäller din farmor och farfar så kan jag tycka det är ett lustigt sätt att visa sin närvaro på.En ande som varit på andra sidan och vänt brukar inte ha behov av att göra saker på kommando dvs när man säjer åt dem gör si eller så för att visa din närvaro. De visar istället sin närvaro med kärleksfulla känslor och framförallt i drömmar och tankar man får,minnen. Och är man som ande på andra sidan brukar man inte heller vara ständigt närvarande.Då de har andra saker att göra och behöver gåvidare i sitt andeliv för att förbereda sig för ett ev nytt liv att leva. Och det ska inte på något vis kännas obehagligt.De som varit och fullständigt vänt brukar också vara tydliga i vilka de är,vad de vill och det brukar aldrig finnas någon tvivel i vilka de är. Kanske behöver ni be eran farmor och farfar att släppa taget om er.Har ni släppt taget om dem?Är det meningen att de skall återkomma som guide,ledsagare,eller något liknande så kommer det att visa sig.Jag hoppas du fick lite klarhet i saker och ting. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *