Vad var det som fick leksakerna att röra sig?

Hej, den senaste veckan har jag varit med om underliga saker i min lägenhet,När jag var o matade (yrvaken)mitt barn, så helt plötsligt började leksakerna på babygymmet gunga fram o tillbaka av sig själv. jag såg det framför mig o inget kan ha rört dem.( det var dessutom helt tänt i rummet) jag kan inte hitta en naturlg förklaring på detta. strax efter att de gungade så kände jag en varm ström genom min kropp( vet inte om det var jag som reagerade så av rädslan eller om det var en ande eller energi? hela dagen efter kändes det som jag hade baksmälla. Vad kan detta bero på? finns det en naturlig förklaring? jag är rädd, behöver jag vara det?

Hej Madelene! Nej du behöver inte vara rädd eller känna oro. Jag kan uppfatta energier av flera vänligt sinnade andar. Av energin av dömma, uppfattar jag att den ene är guide till ditt barn(energin känns annorlunda)men sedan har du haft besök av två andar som tillhör din släkt. Jag kan tyvärr inte beskriva dem då de är ren energi av ljus och kärlek(kan ej urskilja anletsdrag) och de kommunicerar inte,men det var bla denna energi du kände av som värme. Det var en påminnelse om att du är sedd,ditt barn är sedd och ni inte är ensamma. Ibland när man är ovan och kommer i kontakt med en ande som rör vid en eller som går igenom en eller som berör en med sin energi kan det kännas som hela huvudet susar,eller är vadderat eller "upp och ner" och det beror på att deras energier(då de är från andra sidan) ligger på en mycket högre och "snabbare nivå". Man blir liksom "omskakad" och kan ge de symtom du beskriver. Som sagt.Du behöver absolut inte vara rädd då dessa vill er väl. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.