Vad vill det konstiga mörkret som sveper in i mitt rum när jag vilar?

Under de senaste veckorna har följande inträffat: När jag lagt mig för att vila, så har det i sovrummet dragit in ett mörker jag ser med mina ögon hur det blir bara mörkare, mörkare det är som en dimma som väller in med mörker brukar vara några minuter sedan blir det ljust igen, jag blir inte rädd utan känner mig lugn. Jag undrar vad är detta för mörker, vill det säga mig något

Hej Elle! Jag måste erkänna att jag blir väldigt fundersam över det du beskriver därför att jag inte kan få grepp om vad det skulle handla om. När jag länkar till dig och ditt hus får jag ingen info som kan förklara det fenomen du beskriver.Och det är ingen närvarande som kan vara orsaken till detta "fenomen". Därför får jag istället spekulera och göra antaganden kring detta, utifrån de erfarenheter jag har. Det låter som om det handlar om en slags samlad energi och det som förvånar mig ännu mera är att du säjer att du blir lugn av detta. Om jag personligen upplevde att "ett stort mörker drog in i mit rum" när jag ska sova eller vila, skulle jag bli allvarligt fundersam och antagligen oroad. De enda gångerna jag hört talas om liknande upplevelser eller med egna ögon sett hur ett rum i fylls av en genomträngande mörk dimma (trots att det varit solljus utanför)har varit i samband med svartänglar,mörkerväsen och deras anhang eller mörka energier som kallar sig "herremästare" och är en forma av fallna änglar eller med påverkade andar som dragit på sig negativa energier. Då har det vid deras närvaro blivit att ett rum i fullt dagsljus plötsligt förändras och en slags mörk dimma sveper in och "klättrar/flyter över hela rummet" så dagsljuset försvinner. Rummet blir genomträngande kallt och tempteratuern sjunker snabbt tills även utandningsluften blir dimma av kylan och det finns ingenting som känns lungt eller tryggt i en sådan siutation!. Jag vet också att vissa väsen inom naturväsenkategorin kan upplevas som en mörk energi/skugga läggger sig som en dimma i ett rum. Min fundering till dig är vad du själv tror att detta är och varför du drar detta till dig? Vad är det med detta mörker som får dig att känna lugn? Kommer det bara när du ska sova/vila? Är det inget som visar sig eller dyker upp i dina tankar eller drömmar? Överhuvudtaget när de slags väsen dyker upp som jag beskrivit ovan upp så kan det bero på olika orsaker. Antingen ägnar man sig åt någon slag aktivitet inom det oculta eller paranomala som fått dem uppmärksamma. Det kan också vara att man är i en period av hat,ångest,självmordstankar eller allmänt har ett självdestruktivt beetende och mår dåligt psykiskt. De kan också dyka upp när man "pendlar lite hit och dit" och har gjort saker inom det andliga,oculta paranomala som ligger i gråzonen och de vill uppmärksamma vilken sida man har dragning åt och ibland köpslå för att få vara de som ger dig energi och kunskap. Nu säjer jag inte att de ovan nämnda orsakerna på något sätt har med dig att göra eller att det är detta som är orsaken till dina upplevelser,utan detta är en förklaring till vad det KAN handla om Fundera på det jag skrivit och hör gärna av dig igen om du har nya funderingar eller frågor! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *