Vem var mannen!?

Hej!! jag skickade in min upplevelse som spökberättelse och fick där tipset om att fråga er vad det var som hände. Jag har så många frågor! Jag skriver ner samma sak här. Det här hände för inte så länge sen. Jag var o hälsade på mina föräldrar. Dagen innan jag kom hade pappa varit med om en sak. Han vaknade mitt i natten av att den stora hallspegeln låg över honom. Han vaknade alltså av att se sitt eget ansikte i spegeln. Den var så tung att den var jobbig för honom att bära bort från sig själv. Han bara skrek och mamma kom inrusande och kunde inte tro sina ögon. (dom sov inte i samma rum)Dagen efter kom iallafall jag. Jag tänkte att jag skulle sova hos pappa den natten och la mig i soffan. Soffan låg precis brevid pappas säng. Mitt i natten vaknar jag av att det står en man mitt emot mig. Precis bakom vardagsrumsbordet. Det ser ut som han har en kortlek i handen eller nått liknande som han blandar med. Han tittar på min pappa. Jag säger förvånat hej och han svarar mig. Sen säger han nått mer som jag inte uppfattar men då somnar jag om igen.Sen vaknar jag av ett ryck o sätter mig upp. Vad var det jag såg!? Jag blir rädd o fattar inte om jag drömt när jag ser nått röra sig i ögonvrån. Där sitter han igen. Samma man. Han sitter i pappas stol. Tittar på pappa o skakar sakta på huvudet sen försvinner han. Han blir bara helt osynlig. Allt känndes så overkligt! Några dagar senare sitter min pappa på en bänk i stan och tar sig några bärs. Då kommer det fram en man och frågar om han får slå sig ner. Javisst säger pappa. Den här mannen pratade om jättevackra saker om högre väsen o meningen med livet och liknande. Sen säger han : tack för mig och försvinner!! När pappa senare förklarar hur han såg ut var det precis samma man jag såg! vem var han? Nån skyddsängel till pappa kanske? som säger åt han att ta det lugnt? Pappa är endast 38 år och inte alls redo att dö! jag måste tillägga att min pappa är alkolist och är inte speciellt rädd om livet. Tack på förhand:) Mikaela!!

Hej Mikaela! Jag får sagt att denna man var en vägledare,en av din pappas guider som normalt sett inte är den som står honom närmast men nu trädde fram för att försöka hjälpa din pappa att "ta tag i saker som var nödvändiga att ändra på". Vad jag förstår är det inte sista gången han kommer att försöka nå din pappa tille en förändring i sitt liv. Och antagligen kommer även du se honom fler gånger. Denna sa med spegel hänger också ihop med denne guide som är lite drastisk i sina metoder att få din pappa att reagera. Han vill att din pappa skulle se sitt sanna jag i spegeln och det ligger en symbolisk tanke bakom detta dvs att det är dags för din pappa att rannsaka både sig själv,sina tankar och sitt liv. Nästa gång du ser denne guide ska du absolut inte bli rädd! Han är där för att "få fason på din pappa",hjälpa honom,men det är lite svårt då han inte lyssnar till sin inre röst och eftersom guider brukar försöka hjälpa och påverka människor genom deras inre röst så får han helt enkel använda "andra metoder" för att få din pappa att lyssna! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *