vad vill han?

Hej! det är så att för ca en månad sen träffade jag en kille som heter "A",han bor närmare sthlm, vi hade pratat över internet,och han kom hit med 2 vänner till mig och vi festade här.Sedan sov han över och dom andra åkte hem.Det blev lite skumt mellan oss sedan och vi har hörts av lite.Nu har han börjat höra av sig igen fast bara lite grann via nätet,men han skriver som små gåtor på sitt språk,kärleksmeningar tagna fråndikter/låtar..men nu sa han att han vill ses,men jag vet inte jag ska tolka honom?han är lite svår,men jag tror han funderar mer än vad han säger.Kan du se hur det ligger till?jag vet inte än om vi kommer ses elr hur jag ska göra? kram Eldbarn.

Hej Eldbarn! Känner du minsta tvekan ska du inte träffa honom men känner du att du vill så finns det inget som hindrar er! Tänk efter hur du känner det och lita på det du får upp och ta beslut därefter. Det är det enda råd jag kan ge till dig idag då det är du som fattar beslutet. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *