Min fråga-Fråga besvarad 2014-09-25

Konstigt att du inte kunde se något hos mej då vi är fler som varit med om märkliga saker här. Fått svar av Terry nu å fått veta vilka de är bland annat så är ett barn här.
Men tack för du svarade.
Mvh Mimmi

 

Fråga besvarad 2014-09-25
Hej!

Ja tyvärr… ibland är det så att jag faktiskt inte kan känna svaren eller tona in  genom det  det mejl jag fått insänt   till mig/oss  i  Spökwebbens frågespalt. Och utan en eller flera energi signaturer i orden eller mellan raderna, som jag snabbt och enkelt kan följa blir det mycket tidskrävande att använda sig av andra metoder för att snabbt få de svar jag söker för att hjälpa en person på bästa sätt  och individuellt vad som är aktuellt för just den personen –

( Det betyder att mina svar inte alltid är det en person väntar sig eller ens frågat efter )

Jag arbetar sällan på samma sätt som Psykiska Medium och Spirituella Medium  för att få kontakt med andevärlden då jag sällan “arbetar med” eller tar hjälp av  en “andevärld  eller guider från   den dimension där andar existerar. Jag arbetar uteslutande  med Energi i olika frekvenser och  jag får  min “information” genom att läsa, känna, och integrera mig med en persons energi och  integrera med en persons personliga energisignatur och dna frekvenser då detta sätt att arbeta för mig är naturligt.

Jag försöker  alltid att göra det  lätt för mig  när jag läser och besvarar frågor i frågespalten därför att jag är ganska   bekväm och   lite lat … så därför väljer jag att släppa frågan ganska snabbt  om jag känner att det inte fungerar på en gång. Det är så många saker som behöver fungera  och som spelar stor roll och påverkar  när man svarar på frågor online på det sättet jag gör  i Spökwebbens frågespalt. Många gånger utan någon närmare information och helt utan direkt  personkontakt. Inga bilder eller foton och många gånger också utan namn och jag vet inte om det är en man eller kvinna som sänt frågan. Den information jag får  att arbeta med som underlag är samma information  som ni  alla ser och läser   och som blivit  insänd  som fråga och det är det jag får ha som underlag jag har att gå efter för att hitta energi och  kunna besvara och hjälpa  en person på bästa sätt.

Jag går alltid  efter energi och finns det inte tillräckligt med informativ eller levande  energi jag kan följa direkt från mejlet att  arbeta med för att nå resultat, så….  måste jag  tyvärr välja att släppa och gå vidare till nästa fråga då det trots allt finns  i dagens datum : 1194 obesvarade och väntande frågor och inlägg att läsa och besvara… I bland har det faktiskt hänt att svaren kan komma senare… och jag går tillbaka i tiden och uppdaterar en redan besvarad fråga. 
Men det är därför  det är så bra att det finns så många andra duktiga spirituella och medium runt om i landet som kan hjälpa till när du och andra  vill ha hjälp att få svar eller hjälp.

Jag arbetar inte som medium utan jag är en Andlig Paranomal Rådgivare  men med medial inriktning vilket innebär att jag gärna erkänner och säjer till när jag känner att jag inte kan svara på ett bra sätt och då är det bättre att  jag skriver det så personen istället  kan söka hjälp hos någon som har som arbete att hjälpa människor med spökproblem eller problem  med hemsökta hus.
Det är jätte bra att   Medium Terry Evens har hjälpt dig att få svar på några av dina frågor som jag inte kunde hjälpa dig med att känna eller se.  

Jag är glad för din skull. Huvudsaken är att du får den hjälp du behöver!
Sköt om er! ♥

~Sometimes a hug is all you need to make you feel better~

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *