Vågar vi bjuda hem vår svägerska?

Min svägerska har en otrolig förmåga att dra till sig andeväsen. Vart de än bor kryllar huset av andar och spöken. Min fråga(vi är lite rädda för sånt här) kan hon råka dra hem sådant till oss om hon kommer på besök, eller råka liksom kalla fram spöken i vårt hus eller dotterns hus utan att det är meningen. VI vågar inte riktigt bjuda hem henne. Kan du se vad min dotter har för guider som vakar över henne, hon är en orolig själ som behöver mycket kärlek och stöttning, hoppas att hon även får det den andliga vägen.

Hej! Vad gäller din svägerska så känner jag spontant att du måste följa din egna känsla och vad jag förstår får du en "varning" från din guide! Ibland blir man tyvärr tvungen att välja bort även nära vänner eller släktingar pga att "huset blir fullt" men för egen del brukar jag vara tydlig mot dessa bekanta och ibland riktigt hård. Som att säja tex "du kommer inte innanför min dörr föränn du lärt dig hålla reda på ditt eget skit och ta med det när du går"….alla blir ju inte glada men…hellre sura miner än att jag får problem hemma att städa upp som tar både tid och energi. Andra förstår och tar tag i saken och lär sig att "ta med sig sitt när de går". Nu tror jag inte du bör säja detta till din svägeska…men vill du ha lugn och ro bör du nog vänta med att bjuda hem henne.Eller har du kunskapen om rening får du ta tag i saken själv när hon gått. Jag kan tyvärr inte svara på frågan om din dotters guider då ingen vill framträda spontant.Men alla har guider, så även hon.Dessutom har hon ju en insiktsfull och förstående mamma.Dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *