Inget svar?

Hej! Jag kommer inte ihåg när jag skickade min fråga men jag kan fråga igen då era datorer fungerar nu. Jag fick svar på min förra fråga, men det ledde till mer frågor. Du skrev: "Jag kan uppfatta att det är mycket spänningar både runt dig,din livsiutvation och runt din dotter.Det känns väldigt "ansträngt" men du försöker så gott du kan,har energi till,att få vardagen att rulla på så gott det går. Jag kan se att du och din dotter behöver finna ett "andrum" i allt "kaos" eller "i allt det turbulenta". Ni behöver båda stanna upp och rå om varandra utan att behöva använda ord.Din dotter liksom du behöver närhet,till varandra. Beröra varandra utan ord eller frågor. Tex bara sitta och kamma varandras hår eller massera varandras händer.Spela yatzy ihop,ta en promenad under tystnad.Bara vara och hitta lugn,ro och glädjen i varandras sällskap." – Dottern har blivit mer öppen och gladare men det verkar som om det fattas något i hennes liv. Försöker att inte pressa henne för hårt, men hon har lyckats komma in i fel "gäng", det ställer till det en aning. Jag har satt upp tydliga regler när det gäller henne, hon vet vad som är fel, men gör dem ändå. Vilket hon blir straffad för. Du skriver vidare: "Din morfar har visat sig för både dig och din dotter och hon är till viss del öppen.Men i hennes fall så har hon så mycket negativa tankar om sig själv och dålig självkänsla samt så mycket känslor hon vill ha ut men vet inte hur hon ska utrycka sig. Detta blir istället energier från henne, som drar till sig andra oroliga energier. Detta leder till en viss "aktivitet" runt henne av energier som vill påverka hennes psykiska hälsa och även fysiska och känslomässiga. Det hon kan uppleva är mardrömmar och att hon känner sig stressad inombords. Det du kan märka är att hon utöver sitt vanliga "tonårsbeteende" sprider energier och oro omkring sig samt ibland beter sig irrationellt,känslokallt. Hennes inre kaos drar uppmärksamhet till sig av negativa orosenergier.Tex av andar som inte varit på andra sidan och vänt och även vissa naturväsen och andra väsen. MEN vid er sida har ni bla morfar som har lyckats närma sig henne och ge henne beröring.Han är ingen guide eller skyddsängel utan har valt att finnas vid er sida nu när behov finns." – Har frågat henne om hon "ser" några nu, men hon säger att hon inte orkar slappna av så mycket för att kunna se dem. Jag har ingen känsla över att det skulle finnas någon här just nu. Du skriver vidare: "Jag känner för dig och jag känner för din dotter.Du är en bra mamma med ett gott hjärta.Försök att inte låta "allt runt omkring" komma åt dig. Försök skapa en "oas" hemma med din dotter som en "fredad zon" på alla plan. Låt inte din fd man komma åt dig genom att få dig att känna dig sämre eller sänka din självkänsla,det visar istället hans svaghet. Låt inte heller honom komma emellan dig och din dotter.Hon har många frågor hon vill ställa dig men vet inte hur hon ska ställa dem.Låt det ta sin tid.Bara finns där." – Att försöka skapa en oas i detta kaos som varit här har jag inte lyckats med, men försökt att vara så tyst som möjligt för att det inte skulle blir "bråk". Då vi haft problem både jag och min man, så har våra barn sina problem som jag har fått tagit på mig, för att min man inte har orkat, vi skulle bara låta det få vara tyckte han. Du skriver också min fd man hur kommer det sig att du visste innan jag att han inom kort skulle blir min före detta man? Nu blir jag nyfiken och undrar om du vet könet på vårt andra barn? och hur kommer jag att få det när jag inom kort flyttar? Du skriver: "Jag har bett om hjälp till ditt förfogande för att finna styrka och mod och även för att få lugn i ditt hem. Be den Rätmätige Helige Ängeln Hanael rena ditt hem,skapa en oas av lugn,föra ut alla negativa energier och orosmoment och ge er lugn och ro. Denna ängel kommer att lyssna och ge dig mod och hjälpa dig med detta,bara du uppriktigt från ditt hjärta ber om det. Be även denna Heliga Ängel föra de andar som inte hittat till andra sidan,"hem" och även omsluta din morfar i villkorslös kärlek,det förtjänar han." – Efter det att jag bett denna bön tyckte jag att det blivit lugnare och hoppas att det förblir så. Min morfar förtjänar all kärlek som finns. Det har inte funnits en enda som varit så osjälvisk som han, tänkte på alla innan han tänkte på sig själv. Hoppas att ni kan svara på detta. Ni har en underbar sida. //Orolig mamma

Hej! Jag känner igen detta och är ganska säker på att jag svarat! Sök i frågespalten är du snäll! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *