Var det besök från min vän?

Hej Jag vaknade natten tills idag (4/11) och låg i halvaket tillstånd. Jag var vaken men kunde inte röra mig för kroppen sov fortfarande. Hade drömt om en god vän som tagit livet av sig för några månader sedan, eller rättare sagt och hans största intressen. Och när jag låg där så kändes det som om det var någon som smekte mig på kinden och jag kan svära på att jag hörde min väns röst.. Var det han som besökte mig?

Hej Niclas! Svar Ja.Din vän ville säja farväl innan han följde ljusväsen till andra sidan.Han har dröjt sig kvar pga skuldkänslor och av tron att han inte får komma till andra sidan. Han rörde sig runt bland sina närmaste för att visa sin närvaro. Men han är nu på andra sidan bland kärleksfulla ljusväsen och genomgår rening och vila då han ärrats av livet som var en jobbig resa för honom. De ger honom tillbaka hans värde som människa/ande och livslusten att vilja leva igen.Han hade i sitt innersta ett gott hjärta och det är det som räknas oavsett. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.