Var det en ängel???

Hej Evy! Jag vet att det kommer många frågor från mej, men det händer så mycket här just nu. Igår natt hade jag en skugga i mitt rum som såg ut som en ängel. Jag flyttade på hängande kläder och drog upp rullgardinen, men det var ingen av dem som gav den skuggan. Sedan kom Börje hem och "Gud" talade genom honom och sa att det var han som hade skickat en ängel att vaka över mej inatt. Sen drömde jag att någon stod bakom mej och nåt som var stort som en vinge omslöt mej. Var det en ängel eller inte? Skuggan är ännu kvar idag, ser jag när jag tänder lampan. När jag släcker den är den borta. Vad är det? Är det en ängel eller inte? Och varför rör den inte på sig? Vad är det som händer???

Hej! Fokusera inte så mycket på skuggan då den inte har något med dig att göra men du har en ängel hos dig som vakar över dig!:) Denne ängel är sänd av någon som vill skydda dig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *