Var det min pappa?

Hej! År 2000 gick min pappa bort, väldigt hastigt. Det blev naturligtvis en stor chock och sorg för hela familjen. Tiden efter pappas borgång var tom och full av saknad och vi hade många frågor. Nu till min fråga. Min mamma som har levt ihop med min pappa i över 20 år sa för inte alls så läge sedan att hon kort efter pappas död(några dagar efter bortgången) såg pappa stå i sovrummet och tittade på mamma. Min mamma säger att hon blev rädd och skrämd av pappa. Hon låg i sängen länge innan hon vågade stiga upp. Hon såg på honom några få sekunder sedan försvann han. Jag har flera gånger frågat min mamma om det kan ha varit en dröm hon drömt. NEJ, hävdar hon bestämt. Hon säger att hon var vaken och såg honom med ögona. Hon säger också att hon sov djupt men plötsligt öppnade hon ögonen och såg pappa. Även jag har känt en känsla av närvaro, stax efter pappas borgång. Jag har hört bl. a fotsteg i vardagsrummet och blivit rädd. Kan detta ha varit min pappa eller är det något annat som visar sig?!

Hej Adisa! Det finns inget att vara rädd för!Den person som ni älskade och avlidit är lika levande här och nu fast i en annan svär,på andra sidan. Oftast är det via drömmar våra nära och kära kan nå oss men det kan även visa sig synliga,mer eller mindre för att just visa att de fortfarande finns, fast på ett annat sätt,i en annan tillvaro. Om du nu ändå känner obehag inför att din pappa visar sig som ande så tycker jag du ska säja det högt."Jag vill inte att du visar dig på detta sätt för det blir konstigt och obehagligt i stället för att det känns bra". Då kommer han att lyssna, för skrämmas är det sista nära och kära från andra sidan vill göra! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *