Var det någon här inatt?(svar)

Hej! Jag skickade in en fråga idag "var det någon här inatt?" du bad mig att berätta lite om platsen jag bor på. Jag bor i Segmon, som hör till Grumskommun (Värmland). I ett lgh hus som byggdes 1991, alltså inget gammalt. Det ligger beläget på något som jag antar hör till landsbygden. Vad som fanns här eller har funnits på denna mark innan lgh huset byggdes har jag ingen aning om. Men platsen Segmon är ett litet ställe med anor från väldigt många år tillbaka. Vet inte vad mer jag ska kunna berätta, hoppas det räcker. Mvh Sabina

Hej Sabina! Jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg din fråga riktigt men jag ska se vad jag kan se.. Jag ser mycket folk i omlopp som om det har legat en mindre väg där du bor eller en marknadsplats. Mycket djur, människor, rop, skratt och aktivitet. Om du ser något i din lägenhet är det troligt att det är ekon från denna tiden och vissa är medvedtna om er så som ni är medvetna om dem medan andra inte ser er alls ni lever bara sida vid sida. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *