Varför alla dessa drömmar om mitt ex?

Hej, Tack för alla svar jag får från dig! Det går inte en natt utan att jag tänker på mitt ex, han var min första riktig kärlek och mitt första riktiga förhållande. Varje natt drömmer jag om honom och i drömmarna är allt skit bra mellan oss. Vissa drömmar är det som vi är tillsammans igen och vissa är vi bara vänner och att allt kommer bli bra mellan oss eftersom vi inte ens är vänner nu.. Inatt var jag hemma hos honom i mina drömmar. Klockan var typ 8 på morgonen och jag hade gått hem till honom och pratat med honom i telefon (det är 3 mil mellan oss). När jag går ner från hans rum träffar jag hans styvpappa som frågar liksom Åh är du här igen och var jätte glad.. Jag sa något som Ja, det kommer bli mer av det. Sen fick jag nån sorts panik av att jag skulle komma försent till jobbet och då vaknade jag. Vad betyder mina drömmar om honom egentligen? Känns som antingen vill mitt undermedvetna såra mig och ta död på mig eller att mina drömmar försöker säga till mig att allt kommer bli bra. Du har tidigare sagt att vi ska bli vänner igen.. När och hur då? Han kanske kommer spela match här nere där jag bor.. Skulle han uppskatta om jag kom och kollade? Sen den viktigaste frågan för mig.. Saknar han mig? Brukar han tänka på mig nån gång ibland eller finns jag inte i hans huvud längre? Kommer min öroninflammation försvinna snart? Har gått på en pencilinkur men den hjälpte mig inte.. =/ Tack för alla svar! Kramar Josefine

Hej Josefine! Ni blir vänner igen men när är svårt att se! Du får ge dig till tåls lite till:). Du drömmer om honom för att du inte är klar med honom. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *