Varför är min mormor kvar?

För snart 20 år sedan dog min mormor i canser. hon skall ha haft välldigt döds ångest. hon tycket inte att hon gjort det hon skulle för husfridens skull sa hon. Hur kan jag hjälpa henne att få det gjort? har försökt få henne att tala med mig men hon kommer inte. hon har smekt min kind och varit i min närhet då man kännt hennes lukt. tacksam för svar

Hej Anna! Jag förstår inte riktigt frågan du ställt. Eftersom jag inte kan uppfatta hennes närvaro utan får sagt att hon är på andra sidan där hon ska vara så känner jag att du inte behöver oroa dig.Hon har nog fått andra perspektiv på livet och sådant hon ansåg vara oklart.Det kan vara en anledning till att du inte får kontakt med henne. Känner du dig ändå osäker och vill ha svar tycker jag du kan besöka ett medium som genom seans försöker få kontakt med din mormor åt dig för att ge dig de svaren du vill ha och så du kan få ro i sinnet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *