Vad händer?

Hej! Vet inte riktigt hur jag ska börja. Det händer så mycket runt mig just nu. Min dotter har lite problem med sig själv. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera min fråga, men kanske om jag berättar lite om min bakgrund. Lever i ett äktenskap som inte fungerar, min man och jag är inte riktigt goda vänner om jag säger det. Här lite om min fråga. Min morfar gick bort för 11 år sedan ungefär. Min dotter var det enda barnbarnet just då. Min dotter säger att min morfar har varit vid hennes säng och strukit henne på kinden. Hon verkar ha "förmågan" att kunna se dem som inte är i livet. Hon har även sett andra saker som inte är så roligt. Hon säger ha sett en man och ett barn. Jag har sett något ute i vårt kök. Är min morfar min dotters skyddsängel? Snälla svara mig, Jag känner att det finns något i vårt hus, jag skulle gärna vilja ha ett svar på mina frågor. MVH Orolig för min dotter.

Hej Orolig! Jag kan uppfatta att det är mycket spänningar både runt dig,din livsiutvation och runt din dotter.Det känns väldigt "ansträngt" men du försöker så gott du kan,har energi till,att få vardagen att rulla på så gott det går. Jag kan se att du och din dotter behöver finna ett "andrum" i allt "kaos" eller "i allt det turbulenta". Ni behöver båda stanna upp och rå om varandra utan att behöva använda ord.Din dotter liksom du behöver närhet,till varandra. Beröra varandra utan ord eller frågor. Tex bara sitta och kamma varandras hår eller massera varandras händer.Spela yatzy ihop,ta en promenad under tystnad.Bara vara och hitta lugn,ro och glädjen i varandras sällskap. Din morfar har visat sig för både dig och din dotter och hon är till viss del öppen.Men i hennes fall så har hon så mycket negativa tankar om sig själv och dålig självkänsla samt så mycket känslor hon vill ha ut men vet inte hur hon ska utrycka sig. Detta blir istället energier från henne, som drar till sig andra oroliga energier. Detta leder till en viss "aktivitet" runt henne av energier som vill påverka hennes psykiska hälsa och även fysiska och känslomässiga. Det hon kan uppleva är mardrömmar och att hon känner sig stressad inombords. Det du kan märka är att hon utöver sitt vanliga "tonårsbeteende" sprider energier och oro omkring sig samt ibland beter sig irrationellt,känslokallt. Hennes inre kaos drar uppmärksamhet till sig av negativa orosenergier.Tex av andar som inte varit på andra sidan och vänt och även vissa naturväsen och andra väsen. MEN vid er sida har ni bla morfar som har lyckats närma sig henne och ge henne beröring.Han är ingen guide eller skyddsängel utan har valt att finnas vid er sida nu när behov finns. Jag känner för dig och jag känner för din dotter.Du är en bra mamma med ett gott hjärta.Försök att inte låta "allt runt omkring" komma åt dig. Försök skapa en "oas" hemma med din dotter som en "fredad zon" på alla plan. Låt inte din fd man komma åt dig genom att få dig att känna dig sämre eller sänka din självkänsla,det visar istället hans svaghet. Låt inte heller honom komma emellan dig och din dotter.Hon har många frågor hon vill ställa dig men vet inte hur hon ska ställa dem.Låt det ta sin tid.Bara finns där. Jag har bett om hjälp till ditt förfogande för att finna styrka och mod och även för att få lugn i ditt hem. Be den Rätmätige Helige Ängeln Hanael rena ditt hem,skapa en oas av lugn,föra ut alla negativa energier och orosmoment och ge er lugn och ro. Denna ängel kommer att lyssna och ge dig mod och hjälpa dig med detta,bara du uppriktigt från ditt hjärta ber om det. Be även denna Heliga Ängel föra de andar som inte hittat till andra sidan,"hem" och även omsluta din morfar i villkorslös kärlek,det förtjänar han. Hoppas du fick svar på dina funderingar även om svaret inte blev det du väntat dig. Hör av dig om det är något som är oklart eller om det är något annat du undrar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *