Varför har jag otur?

Hejsan, jag undrar över mitt tidigare liv, vad och hur jag var??.. tänkte att det kanske har nånting med varför jag har sån otur i allt i detta liv. Sen undrar jag om jag någonsin kommer få bättre ekonomi och isåfall hur & när? Vänliga Hälsningar Hanna

Hej Hanna! Vad gäller otur förknippat med tidigare liv finns det teorier och en av dem är att man väljer olika liv på gott och ont för att ta dessa lärdomar med sig till nästa liv. Har du otur i detta livet- vilket inte håller i sig- har du haft ett liv utan otur. Vad du har varit ser jag inte mer än suddigt men jag ser att du har haft det bra. Din ekonomi blir bättre men det kan dröja lite till. Du kan få in extra slantar genom att göra saker och sälja. Tänk efter vad du är bra på-smycken, godis, sy osv och se hur du kan göra detta och få in en slant eller två. Snart jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *