Varför ser jag dom?

Hejsan. Här i närheten av mig, ligger det en gammal herrgård. ingen bor där för tillfället och jag vet att man där har sett andliga fenomen. Ibland när jag går förbi, upplever jag att de står en man på taket med en flicka. Mannen känns aggresiv och lär vilja flickan något ont. Mina kompisar tyckte detta lät konstigt, så en dag när vi gick förbi där, sa de saker som jag upplevde gjorde "flickan" ledsen. Det ser inte ut att leva under detta år tal, snarare kanske för sådär hundra år sen om inte längre tillbaka i tiden. Jag vill inte längre gå förbi där, eftersom jag upplever platsen obehaglig. Jag fattar inte heller vilka det är som står på taket. Jag vill inte säga att de är "spöken" jag ser. för det är inte något som står där just nu, för min kompis kan inte se dom. Det är svårt att beskriva, men det känns mer som om det stått där tidigare, jag har också fått en bild av årtal, namn osv när jag gått förbi herrgården. Men jag undrar varför och vilka är de, och vad vill de?

Hej Bea! Jag kan inte uppfatta några andar på taket som är bundna till platsen men däremot finns det starka känsloavtryck i hela området som,om man väntar en stund "rullar på som en film" en stund,slutar och sedan börjar om igen.Det kan vara detta du känner av för det är väldigt starkt. Jag får sagt att det har skett en olycka på platsen som hände på vinden/taket.Någon blev nedknuffad el.ngt liknande.Det kan vara detta som utspelar sig. Att du fångar upp enegierna tydligare är för att du är på plats och öppen.Svårare än så är det inte. De vill inte just dig något speciellt men klart du berörs för det är många obehagliga och ledsamma känslor där och du känner av dem.Försök att inte ta på dig känslorna när du går där,istället kan du skicka dem lite positiv energi och tänka: "ljus och kärlek,må platsen bli välsignad och Heliga Ljusänglar ge denna plats ro".På detta sätt kan du bidra med lite harmoni till platsen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *