Varför vaknar jag alltid nattetid?

Hej! Jag har funderat jättemycket på varför jag vaknar vid samma tidpunkt natt efter natt. Jag slår upp mina blå 02.45 så gott som varenda natt. Ibland,men mer sällan är det senare,men aldrig senare än 03.15. Det är inte så att jag inte kan somna om efter, utan jag tassar bara upp och går in i köket och tar mej en rök o sen går jag o lägger mej igen. Men jag grubblar dagligen på varför? Har det hänt mej något i nåt föregående liv som gör att jag vaknar, eller är det nåt som ska hända i framtiden vid denna tidpunkt? Snälla svara fort på min fråga för jag känner att jag måste få en förklaring till detta för det har hållit på så i åtskilliga år. Kan inte med säkerhet säga exakt när det började. Tack på förhand: Sinikka

Hej Sinikka! Faktum är att jag inte kan uppfatta att detta har något med tidigare liv att göra eller likande utan det är mycket enklare än så… Varje natt vid den tiden mellan ca 2.00-04.00 brukar en av dina skyddsguider dyka upp och närma sig dig för att se att allt är som det ska. Du vaknar helt enkelt av hennes närvaro och att hon närmar sig dig väldigt nära och tom rör vid dig,stryker dig över håret och ber en liten välsignelse över dig och din kommande dag. Hennes namn är Evaline.(det är vad hon kallar sig)ev ej korrekt stavat. Varför inte kort och gott sända en tanke eller hälsning till henne att hon gärna får besöka dig och vaka över dig men hon behöver inte närma sig dig så du vaknar. Skulle faktiskt inte alls förvåna mig om du då inte vaknar alls förrän du ska upp.Man kan faktiskt sätta gränser även mot skyddsandar. Min ena guide har tex en förkärlek till att komma och ställa sig vid min säng klockan 4.15 på morgonen för att då börja diskutera dagens händelser…Men hallåå brukar jag då svara.JAG SOVER!!! Andevärlden har inte denna tidsuppfattning. Istället får hon hålla sitt "föredrag" en timme innan klockan ringer och vi båda blir nöjda. Mitt råd till dig är: Be henne besöka dig en annan tid,inte komma för nära så du väcks av hennes energier och eftersom det är en ljus ande som vill dig väl kommer hon lyssna och du sova. Pröva!Och SLÄPP DIN ORO! Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *