Vaknade av ett stryp grepp

Hej! Vill börja med att säga att jag har svårt att visa känslor och såvidare och har aldrig trott på övernaturliga saker. Min halvsyster hade en lägenhet jag lånade ibland, var där med en tjej förut och hon berättade då för mig att hon hade varit på fest i samma hus och att tvn stängdes av och på som den ville och hon sa att det spökade, det skrattade jag såklart bort. Men för ca 1 år sedan så sov jag i min halvsysters lägenhet , jag var där själv , på morgonen därpå vaknade jag av en hand på min hals, jag sa till min syster att ta bort handen men sen kom jag på att jag sov själv där , och det kändes mer som en mans Hand, mer sliten ärrig osv. Så ja trodde de va min låtsas pappa , (den enda som har nyckel till lägenheten förutom jag och halvsystern), handen på halsen har nu börjat tagit ett hårdare och hårdare grepp om halsen och ja börjar få problem att andas, jag ska öppna ögonen, trots att jag nu är klarvaken går det inte, jag kämpar och tillslut får jag upp dom ,det kändes som dom är fast klistrade. Hela kroppen ryser, jag går till toaletten och ser ett rött märke på min hals efter en hand eller liknande, jag tänder hela lägenheten trots att de börjar bli ganska ljust ute, klockan är endast 5 på morgonen och skolan börjar inte förens halv 9, jag sitter på sängen och är jätte rädd och hela kroppen ryser. Det är ganska dåligt väder ute, så när jag sitter där på sängen så blåser det till en kraftig vind som gör att hela huset väsnas och med vinden försvinner alla kalla kårar och jag känner mig helt säker igen, jag gick aldrig dit igen och 3 månader efter flyttade halvsystern. Jag undrar vad det här kan vara? min syster har aldrig märkt något där, och det är ju inte direkt en skyddsängel vi pratar om, har de något med mig att göra? var ganska skärrad efter händelsen och kan ibland känna mig iaktagen men jag har inga problem med det. Och det var absolut inte en dröm då ja vaknade ganska fort av handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *