DU KUNDE INTE HA MERA FEL…★Fråga besvarad 2013-09-01

Hej. Ville bara tala om att du kunde inte ha mer fel än du hade på min fråga jag ställde ang. min mamma (se nedan) när vi hämtade hem henne efter 13 dagar så var hon totalförstörd de hade misskött hennes medicinering samt gett henne ett sår som igen kan förklara så ALDRIG mer hon kommer att komma dit, de förstöde henne så pass så jag överväger en Lex Maria anmälning! Önskar av hela mitt hjärta att du hade haft rätt men tyvärr så kunde du inte haft mer fel! Så nu är vi alla helt knäckta samt pappa som har sagt vad han tycker och tänker om behandlingen av hans hustru sedan över 50 år tillbaka! MVH A. 🙁 Min älskade lilla mamma! Datum: 2013-05-16 Från: A Fråga Hej o många tusen tack för alla svar du gett. Måste bara fråga, min mamma flyttar till ett växelboende nu på Tisdag o jag o min son ska hämta henne från dagcentrat o följa med henne dit! Jag mår fruktansvärt dåligt för detta men jag gör det för pappa skiter i vilket men jag bara undrar hur blir det nu när vi ska skiljas från henne efter hon har installerat sig i sitt rum? Hade önskat att hon fått en rumskamrat men hon blir ensam på rummet o hon klarar inte av att vara ensam. Kommer hon att finna sig till rätta? Min önskan är att hon ska trivas o inte vilja komma hem igen, skulle gärna åka dit o hälsa på henne. Ber om ursäkt för min röriga fråga men jag fick precis förfråningen från personalen på dagcentrat om jag inte ville följa med henne, de trodde det skulle bli det bästa för henne det är därför vi gör det. Än en gång ett stort tack. Kram. >> Svar på frågan Hej! Det var det rätta det du gjorde och gör! Hon kommer att få det bra ge henne bara lite tid till att komma in i rutinerna. Hälsa på henne när du kan och känn inget tvång. Hon kommer att få det kanon! Kram

Hej! Jag kände att jag vill publicera detta för att bekräfta att jag läst igenom detta men eftersom jag inte känner till bakgrunden till allt som skrivits och svarats så kan jag inte ge några svar kring detta mer än att jag verkligen hoppas från mitt hjärta att du har kraften och orken att verkligen driva igenom en Lex Maria om du känner att din mor har blivit orättvist och illa behandlad.Det är viktigt att allt sådant kommer fram i ljuset så rätt personer inom sjukvård och myndighet kan utreda vad som har hänt och varför så att din mor får upprättelse för det som inträffat. Det enda jag kan känna när det gäller detta att sådana här frågor bör man aldrig söka råd från medium då detta egentligen handlar om din egen känsla för vad som är rätt och fel.Du känner din mor väl och du känner om det är något som inte är som det ska i den vård som hon får Du vet…det är en sådan där känsla man bara får att något är fel och då ligger det också på ditt ansvar att följa din känsla och se vad du kan göra för att få fram på platsen där hon finns/fanns vad som har gått fel.Det är alltid bättre att ställa frågor till personalen som finns på plats eller de vårdare som finns runt din mor och inte ge upp utan stå på dig då du som anhörig har rätt enligt svensk lag att få del och insikt i den vård som ges till din mor. Det är inget ett medium kan ge dig som svar och råd. Det är ditt eget ansvar att följa DIN magkänsla utifrån det du ser och förstår är fel. Men jag känner att du är en klok kvinna bara otroligt less och trött på livets orättvisor och din mor är någon som betyder väldigt mycket för dig så jag tycker absolut du ska använda din kraft och energi till att se till att din mor får upprättelse genom en Lex Maria om du anser att hon felbehandlats. Jag ber dig lycka till från djupet av mitt hjärta och jag vill dig bara väl med mina ord även om det kanske inte känns så just nu. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *