Vart är dosan?

Hejsan! Skickade en fråga förut och fick svar ifrån den.. Sedan svarade jag igen men fortfarande inte fått något svar?! Frågan löd… Vart är dosan? Datum: 2010-03-01 Från: Sandra Fråga Hejsan! Vet ej om ni svarar på sånna frågor men jag har letat som ett freak här hemma och förstår inte vart min internetdosa har tagit vägen? Kan ni se? Eller hur man nu kan säga? Tack på förhand. MVH// Sandra >> Svar på frågan Hej Sandra! Var hade du dosan sist och hur ser den ut? Mitt svar: Dosan låg på bordet sist tillsammans med min sambos dosa. Men så fick våran son tag på dem och när han kom tillbacks till köket hade han bara min sambos dosa i handen, och jag/vi har vänt upp o ner på hela lägenheten men hittar den inte ?! Dosan är svart och grå med en blå och röd knapp (har jag för mig) Den är ca. 5×3 cm. Tacksam för svar. MVH// Sandra

Hej Sandra! Ber om ursäkt för det uteblivna svaret. Kan ha varit så att jag inte kunnat skicka och sedan glömt av att skicka den via mail. Ber om ursäkt. Jag är inte bra på att hitta saker men gör ett försök. det ser ut som om dosan sitter fast-är dolt något, ett element, tyngre möbel odyl. Den är svår att se då den är mörk och ligger dold så ficklampa odyl är att föreslå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *