vem spökar i huset? min morfar?

hej jag är jätte rädd för att sova hos min pappa och bo där för det käns ibland som om någon eller någont iaktar mig! min morfar har dött för två år sedan kan det vara han? för en gång nar min pappa väckte mig på morgonen så såg jag som en halv mans skugga mittemelan min gittar och tv:n och när jag duchar känner jag mig iaktagen och en gång rördes ett av min lillebrors skydd(hocky skydd) på sig jag. och en gång när jag var på väg hem från skolan så hörde jag någon ropa mitt namn men det var ingen där! och sedan så när jag gjick förbi vardags rum fönstret hörde jag en KNACKNING i fönstret och ingen av grannarna var hemma! och i dag tror jag att jag har sett någon gå förbi fönstret. jag vill inte sova här mer för det är så läsckigt jag har bett min pappa att ta hit ett medium men han bara skratta och jag vet inte hur länge till jag kan ståut med allt. jag är också lite rädd för övernaturliga saker men jag är ändå nyfiken. hoppas du svarar.

Hej! För det första behöver du inte vara rädd! Det är någon från andra sidan som vill visa att han står vid din sida hör dina frågor och vill svara dem och hjälpa dig! När du går in i huset be Himlen och änglarna om skydd och mod, be din guide komma till dig i dina drömmar och skriv ner vad din guide säger till dig, skriv ner de symboler han visar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *