vart är mitt armband?

hej! När jag fyllde år fick jag ett silverarmband av min pojkvän, det är en berlock på som är ett hjärta men endast ramen om du förstår? Det är borta och jag hittar det ingenstans. Har för mig att sist jag hade det var i badrummet men kan också vara i mitt rum..? Har varit på sån där aura målning och hon sa då att jag hade några småfolk med mig hela tiden och att de kunde ta saker och gömma dem.. Undrar om det är de som tagit det? jag vill bara hitta armbandet. Det betydde mycket för mig ! Sedan undrar jag också, om du kan se om jag och min pojkvän kommer hålla ihop länge till?

Hej! Du har småfolk hemma hos dig och de lånar gärna saker och ting. Säg till dem att de ska lämna tillbaka ditt halsband då det är kärt för dig! Ser inget slut för er i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *