vem vilka är det??

jag vet att det spökar hemma hos mig för en stor tung tavla som satt upphängd på väggen i tv-rummet ramlade helt plötsligt ner i tv-soffan och jag ha oxå blivit knuffad ett antal ggr så en utav gångerna som jag blev knuffad så bröt jag höften helt.jag ha oxå hört tunga shasande fotsteg i köket här hemma o böcker som står i bokhyllan ha rasat ner i bokhyllan plus andra saker som jag ha varit med om när det gäller det övernaturliga.för jag tycker att detta ha blivit jättejobbigt att bor kvar här så jag vill flytta härifrån.Vem o vilka är det o vad vill dom mig??? Mvh:sussie1

Hej Sussie1! Du har en äldre man hos dig, elak, sur.. Skriv till min mail och du får hjälp att hjälpa honom över till andra sidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *