Vem är det som är i våran lägenhet?

Hej! Jag undrar vem det är som är i våran lägenhet.Idag när min son sitter inne på sitt rum o leker med sin lilla brandstation som låter jätte mycket.Den har en massa olika sirenljud.Han sitter och håller på med den o helt plötsligt springer han till sin pappa och undrar varför pappan hade vart inne på hans rum och sagt "ssshhhhuuuu" till honom. Och då svarar min man att jag har inte gjort så.Och min son säger ja men du gjorde ju så och varför ska jag vara tyst?Det är inte de enda som hänt här. Jag själv har sett skuggor svischa förbi i ögonvrån,hört ljud från min dotters rum fast de inte har vart någon där inne.Så min fråga till er är vem/vad är det som finns i våran lägenhet o ber min son att vara tyst mmmm.Mvh:Kirsi

Hej Kirsi! Jag kan uppfatta energin av en äldre man som är så irriterad så han framträder direkt. Han är en ande som inte varit och vänt utan dröjer sig kvar av orsaker jag inte vet. Han kallar sig Helge. Även hans fru finns i er lägenhet som ande men hon är så tystlåten och tillbakadragen och "har inte mycket att säja till om" då hennes make är väldigt dominant av sig. Vore det inte för att han håller henne kvar skulle hon antagligen tagit sig till andra sidan. Båda visar sig i 66-68 års åldern och jag uppfattar att de bott på platsen eller på ett äldreboende alldeles i närheten. Vad de gör i din lägenhet får jag inte svar på. Mannen är "ofarlig" men tål inte ljud och tycker inte om störande ljud eller stojande barn.Kvinnan är mildare och betydligt trevligare och försiktigare. Den som säjer tyst åt din son är mannen. Kvinnan är den som ser ut som en skugga och brukar stå vid ett fönster i ett rum. Båda skulle behöva komma till andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.