ANG MIN FARMOR 2!!

Hej igen! Angående om jag kan ta kontakt med min farmor… Jag har så att säga "styrt" det jag säger till min farmor i drömmar,jag drömt om henne…men drömmer nästan alltid om ett vitt ställe där vi är o jag frågar henne frågor o hon svarar…men jag styr så att säga över mig själv…men samtidigt känns det som att jag styr över hennes svar också eller att jag vet hur hon skulle svarat om hon levde…. Är detta en dröm eller händer det på riktigt?? Hälsn Jimmy..

Hej Jimmy! Det är nog lite både och. När man möter anhöriga på andra sidan så brukar man befinna sig på en väldigt "vit" plats som är svår att identifiera pga allt upplevs så vitt,men det kan också bli att man möts på en plats i naturen där allt är så extra färggrannt så det nästan känns onaturligt. Jag tror mycket väl att det är så att du möter din farmor på någon plats på andra sidan och att det är du själv som gör en astralresa dit. Försök att släppa kontrollen lite över själva dialogen. Ofta förs inte en dialog med "ord" eller rent tal utan mer "tankeöverföring" och då kan du uppleva som hennes ord kommer från ditt eget huvud och att det är du som styr vad hon säjer. Med lite träning så fungerar det. Pröva att någon gång när du möter henne i en dröm inte "tänka på hennes svar".Låt henne föröka nå fram med egna svar utan att svara åt henne.Kanske använder hon då sin egen röst eller så väljer hon att fortsätta använda din egea tankeröst. Inte ens guider brukar alltid använda en egen röst.Ibland använder det den tankerösten man har i huvudet som man använder när man tänker.Visst det kan bli förvirrande, men man brukar lära sig skillnaden tillslut när de "lånar rösten" och när man tänker själv. Även under seanser kan ju en ande låna ett mediums röst,som faller i transe.Likväl kan de låna ens tankeröst. Fundera på om det är något du upplevt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.