Vem är det vid min sida?

Hejsan, Jag har två frågor: 1. Jag undrar vem det är som är vid min sida. Det känns som en liten person och det känns obehagligt när jag inte vet vem det är. Vem är det? 2. När jag var hos min kusin som bor i en tvåa med sin sambo och deras två-årige son så gick skulle jag gå in i deras sons rum men så fort jag kom in i rummet så kunde jag inte andas så jag backade ut igen. Vad var det som hände? M.v.h Malin

Hej Malin! Det du har vid din sida ser ut som ett naturväsen. Han vaktar dig och ditt hem då han givit detta löftet för länge sedan. Om du tycker det är obehagligt lös honom från hans löfte på ett fint sätt och tacka honom för beskyddet du fått. 2 Det känns som om det är ett eko av någon som har haft andnöd. Vem har bott i lägenheten tidigare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *