vem är hon?

Hej, det är så att min kompis kollega som kan förnimma andar ibland kom hem till mig för att kolla om hon kände av något, hon sa att det va några, bland annat såg hon en rödhårig flicka med lockigt hår som varit med mig länge. sen när hon var hemma sjuk så tänkte hon på mig snabbt och såg flickan..sen fick hon ett namn och det var lovisa. men hon visste inte om det var hennes. Vem är flickan?är hon hos mig? ibland när jag slumrar till på soffan så drömmer jag att jag kvävs och att jag dör?får den där varme känslan och känner att jag dör.. ibland så känner jag av energi vågor i hela kroppen? det känns så tydligt? är det jag sobm framkallar det elr är det någon ande som vill kontakta mig?? tacksam för svar=) / jessica

Hej Jessica! Det bästa hade varit om du frågat din vän om flickan då jag inte vill trampa någon på tårna!! Behöver hennes tillåtelse innan jag går vidare med flickan och hoppas du förstår! Du laddar dig själv med energi när du behöver det och det är det som känns som vågor inom dig. Den kvävningskänsla du förnimmer är inte din var kommer soffan ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *