Vem är i hallen?

Jag undrar över vem som går i våran hall? Har vaknat flera gånger av fotsteg i hallen som går fram och tillbaka, har väckt min sambo för att han ska kolla men det är ingen där. Min sambos ex fru hörde samma sak så nu tänkte jag fråga vem/vad är i våran hall??? Mvh Cicci

Hej Cicci! Jag tänkte först skriva att jag inte uppfattade något eftersom inget framträdde när jag satt och väntade,men så dök ur tomma intet en äldre vacker kvinna upp(ca 70 års ålder om inte äldre men väldigt vacker för sin ålder)och gick några gånger fram och tillbaka på samma ställe för att sedan försvinna igen. Jag hann aldrig komunicera med henne.Hon kändes 1800tal om inte tidigare,lite aristokratisk och väldigt fin i sin långa klänning.Sådan där ljus klänning med hög krage och prasslande lång kjol och små nätta "ballerina klackskor". Det verkar finns någon slags portal i eran hall mellan denna tid och hennes tid.Vet du vad som funnits där du bor tidigare under 1700-1800 tal.Finns det något slott eller herrgård i närheten eller har funnits?museum? Jag kan tyvärr nte vara mer tydlig än såhär då jag inte får någon kommunication med denne dam. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *