Vem är min följeslagare?

Hej. Jag hoppas att du kan hjälpa mig. En i min familj har varit i kontakt med ett medium som berättade att jag har flera guider/följeslagare men det är en som är hos mig dagligen. Hon berättade vad han hjälper mig med och hur han ser ut. Det är ingen släkting, vad jag vet. Nu vill jag veta mer om vem det är och varför är han med mig ständigt? Mvh Jennie.

Hej Jennie! Jag kan tyvärr inte svara på dina frågor om din guide därför att det inte är någon som frivilligt framträder. Ifall du läst i inledningen till frågespalten så har vi även där skrivit att vi gärna inte svara på direkta frågor om personliga guider och varför. Anledningen till att man har en guide är för att den ska finnas där under lives gång och hjälpa oss hålla oss till den plan vi har för vårt jordeliv. Alla guider har olika egenskaper och kunskaper och finns vid ens sida när man har behov av just deras kunskap. Att du nu har denne manlige guide som följeslagare är då att han bär den erfarenheten och kunskapen som är viktig för dig här och nu. Jag har även förklarat mera ingående om guider i min intervju på startsidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *