Vem är min Vägledare/ängel?

Hej jag har läst igemon allt och har nu en fråga. Det sägs att alla har en slags vägledare éller ängel runt om sig, det verkar också som att ni kan ta reda på vem som just är vems alltså undrar jag vet ni vem min vägledare är om det är en han el hon hur gamal den är och vad tycker den om mitt liv något som ska ändras ? Tack för ett svar:) Mvh Sandra

Hej Sandra! Jag kan tyvärr inte besvara dina frågor om skyddsguide/skyddsänglar då det inte är någon som vill framträda naturligt. Jag vet inte om du sett i inledningen till frågespalten men jag brukar normalt sett inte svara på frågor om skyddguider eller skyddsänglar, eller om tidigare liv dvs om de inte pga av en frågeställning framträder naturligt eller vill kommunicera och "hjälpa till" frivilligt. Och i denna frågeställning framträder de inte, även om jag kan uppfatta energier av guider. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *