Vem besöker oss?

Hej! Jag och min familj bor i ett gammalt hus där jag upplevt en hel del "onaturliga" händelser. Eftersom händelserna började bli fler och fler så bad jag om att få bli lämnad ifred. Vilket verkar ha accepterats från vem/vilka det nu var. Nyfikenheten kvarstår dock… Vem/vilka är det som är här och hälsar på ibland? Jag kan ge några exempel på vad jag och ibland fler i familjen upplevt. Tex kraftig tobakslukt typ cigarr i vissa rum. Kraftigt svängande kökslampa mitt i natten, känslan av att vara iakttagen, stora mjukistofflor som vickar från sida till sida av sig själv osv. MVH Marie

Hej Marie! Jag får inga svar på vilka de är vad gäller relation till dig. Mannen är stor och kraftigt byggd med skjorta instoppad i hängselbyxor som är bruna.Han har silvergrått hår,snebena och röker en brun pipa med en dyr tobak i.Han säjer att han heter Carl Gustav Oscar Lidenström.????(andar brukar inte vara så tydliga i namn och han kallar sig dessutom "sir")Klar tydlig,kortfattad och ointresserad av vidare kommunication. Den som vickar på tofflorna är en rund kortare kvinna i 50årsåldern som har sängkläder på sig.Hon brukar ha ett par liknande tofflor men med "fjäderdun" i kanterna och tycker inte dessa är lika sköna.Av henne får jag inget namn och hon verkar lida av någon slags "minnesstörning". Jag tror inte någon av dessa förtsår att de är avlidna och jag ser inte att de direkt utgör något hot eller fara heller.De bara är där och jag vet inte varför. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig mer än så. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.