Vem där?

Vi flyttade in i vår villa på landet i juli 07. När vi bott där någon månad så var jag och en kompis ut och målade hennes lilla 4 årige son låg och sov i gästrummet. När vi kom in stog både dörren till pannrummet och gästrummet helt öppna emot varandra, vi tänkte inte på det utan det var nog bara pojken som gått upp en sväng. Sen någon dag senare så gick jag på toaletten som är i samma hall, sen gick jag ut i köket och sen skulle jag tillbaka till toaletten när jag runda hallen reste sig håret i nacken på mig båda dörrarna stog helt öppna, jag fick verkligen kalla kårar, för dessa dörrar är alltid stängda och kan verkligen inte öppnas av sig själva. Sen var det ett par månader senare låg jag på soffan och sambon gick runt och prata i telefonen, det vart tyst så jag trodde sambon slutat prata i telefonen och höll på att grejja i köket för jag hörde hur han var där inne och stökade, jag ropade och frågade vad han gjorde men fick inget svar, sen hörde jag kranen slås på först lite, så jag frågade igen men fick inget svar jag vart lite små irriterad för att han inte svarade mig, kranen ökade i styrka så jag gick ditt men ingen var i köket, stängde av kranen gick och kollade efter sambon som hela tiden legat i gästrummet och pratat telefon med stängd dörr. Frågan är vem var i köket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *