vem e det som vakar över mig?

Hej min man säger sig se skuggor och det ser även jag.. för jag får titta 2 gånger ifallm det e nån som står och tittar på mig/oss. Nu har vi flyttat men det e samma här.. det e som det flyttar med oss.Skulle vara roligt om ni kunde ta reda på vem det är… hade väldigt bra kontakt med min farfar. han va som en pappa för mig. jag känner inget obehag av detta utan lite styrka.Hoppas att ni kan svara på det snart för nu har skrivit till er 3 gånger men vill ni veta mer i detalj så skriv tillbaka…… Mvh Petra

Hej Petra. Ofta när det rör sig om att man förnimmar något, så ska man lita på magkänslan. Jag antar att det också sker att ni "ser" någonting i ögonvrån, men när ni tittar ditåt så ser ni ingenting! Det är direkt svårt för mig att säga direkt vad detta är… men jag säger det som jag har erfarenheter av i detta… Vill faktiskt fråga – hur är känslan för dig då du ser allt? Är den riktigt skrämmande, alltså obehag, eller hur uppfattar du det hela? Vet att du säger styrka… men om du tänker efter – finns det någon som ev. skulle vilja ge dig detta? Finns det någon bortgången som du ev. kan relatera detta mot? Börja med den tanken, och vad jag precis fått lära och höra från just enligt mig Sveriges bästa medium – "Tänk positivt, tänk att du vet att han/hon finns där och att du har förstått vad som vill sägas…just att han/hon gjort sig hörda igen! Sköt om dig och återkom gärna! / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *