Ang Anden i Glaset

Tänkte bara tillägga att åtminstonde jag, på nåt sätt "visste" at det var som en dörr som öppnades när vi gjorde AiG & att någon som var "mäktig" stod & vaktade i dörröppningen, så att endast de som ville oss väl kunde komma in, men jag tror inte det funkade så bra, eftersom det började spöka hos mig & min kompis som jag oftast var hos när vi gjorde AiG. Inga elaka saker, men saker som ramlade ner, höga obehagliga ljud, skuggor, saker som försvann, djuren reagerade på olika sätt mm. I den lägenhet jag bodde i när jag började med AiG, där kunde jag inte vistas efter ett tag, för det hände för mkt. Nu har jag flyttat några ggr & här märker jag inte av något alls, vilket är skönt , eftersom min dotter märkt saker i de andra lägenheter vi bott i. Vet inte om man kan "spärra" påhälsningar omedvetet? Sen måste jag passa på att fråga om utomkroppen upplevelser.. Jag hörde oftare när jag var yngre ett lågt,långsamt surrande när jag vaknade ibland. Det blev högre & högre samt surrade snabbare & snabbare, men jag vågade inte ligga kvar i sängen. Jag hörde detta även när jag höll på att somna in, men fick då verklig panik, för jag visste inom mig att om jag lät mig " svepas" med av ljudet så skulle jag dö.. På morgnarna kände jag inte den paniken, bara på kvällen..Fick förklarat att det var början till utomkroppen upplevelse, men känner mig starkt osäker. Kan det ha varit nåt annat?

Anden i glaset. Som du vet, ställer vi oss starkt skeptiska till detta. Det kan finnas båda goda och onda sidor. Vem vet vilka som finns bortom vår sida egentligen? Det som ofta nämns, är att man öppnar upp en port för dem att kunna kommunicera mot. Ska inte säga att det är en port… men just nu är både min bror och jag Patrik verkligen medvetna om vad det är genom att bedriva en sådan här sida som vi gör. Vi har fått verkliga problem med olika saker. Saker som är fångade på film i det första reportaget vi gör i Spöken och Gastar. Det är just därför det tar lite tid innan vi släpper detta publikt! Många påstår att spöken kan följa efter en… har dock inga personliga erfarenheter av detta. Men en sak som jag är övertygad om är just att "spöken" många gånger söker de personer som är öppna för ämnet. Angående dina utomkroppsupplevelser. Ja, det kan ha varit något annat… Något vi alla upplever. När du befinner dig mellan vakenhet och sömn är din kropp i ett helt annat stadie. Det kan vara att drömmar direkt kommer in i ditt medvetande, trots att det är en dröm. Har hänt mig många gånger. Visst kan du erkänna att du ibland legat stilla i sängen och velat ha vaknat och röra dig, men inte kunde? Det är samma fenomen! Kroppen i sig är i sömn, så också en del av ditt medvetande. Ditt medvetande om vad som skedde var dock "aktivt" i din kropp! Självklart anser man detta som ett stort obehag, men det har sin förklaring just i detta fall! Ha det fint! / Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *