vem e det som vakar över mig?

(frågan råkade försvinna av fel av mig Patrik)… men frågan löd ungefär som detta av Petra…Petra, rätta mig om jag har fel, så ordnar jag detta… skriv din mailadress igen så vet jag att det är du). Varför kan inte min son sova på övervåningen? Samt skrev du att din farmor samt farfar gått bort! (förlåt, men kompleterar med riktig information om du skriver igen, om jag minns fel). Svaret var dock besvarat på din fråga!

Hej Petra. Du undrar även varför din son inte kan sova på övervåningen. Ska se om jag få fram ett bra svar till dig, men givetvis svårt att alltid kunna säga ett svar som stämmer till 100% i detta ämne! Givetvis kan du känna att någon vakar över dig… om det är släktingar (som är vanligt) anser jag inte att du ska ta detta som något illa, se detta istället som en trygghet faktiskt! Får jag gissa det rätt – kan det vara som så att din son sover ensam på övervåningen, eller har jag fel? Det är nog i sådant fall, detta som skrämmer honom. För han kan se (troligtvis) saker som varken du eller jag kan se. Rätta mig om jag har fel, men återkom i en fråga hit till oss så att jag får veta. Jag är bara människa, men antar att ni inte sover på samma ställe åtminstone. Barn, kan, som jag skrivit många gånger här, se så mycket mer än vi som vuxit några år. Han kanske ser saker som gör honom obekväm, kanske din farfar eller farmor. Detta är givetvis bara av godo, men man måste förstå att det KAN kännas obehagligt för ett litet barn. Jag vill inte uppmuntra till test inom detta, men försök att på ett fint sätt säga att det är din farmor eller farfar som bara vill se till att du mår bra! Men återkom gärna, om du anser problem kvarstår! (ps: Pga av att jag tappade frågan kan jag inte svara på 100% vilka i din släkt detta var. Ber om ursäkt för detta Petra! Återkom som sagt! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *