vem lade filten på sängen

hejsan , jag har en fråga till dig som jag har funderat länge på , men inte funnit nån logisk förklaring till. kanske du kan hjälpa mig. allt började med att min lillasyster skulle gå för att lägga sig en sen kväll. när hon kom upp till övervåningen var dörren till mitt gamla rum stängt . vilket det aldrig brukar vara. såklart blev hon jätte rädd och sprang ner till mamma och pappa som satt och titta på tv. det sluta med att mamma fick följa med min lillasyster upp till övervåningen. som sälskap. väl där uppe fick min mamma för sig att kolla in i mitt rum att allt var okej, det som hon blev mest förvånad över var att det låg en gammal filt på min säng , som aldrig brukar ligga där annars. väldigt fint utlagt på sängen. det knasiga var att min mamma hade varit där tidigare under dagen och bytt lakan påmin säng och då inte lagt ut filten. som du förstår är denna filt väldigt gammal , allså jag använde den när jag kanske bara var 14 år. nu är den annars alltid ihop vikt i en gammal soffa i vår hal på övervåningen. vi vet inte vem som har lagt den där , och det kan inte vara pappa omöjligt. han vet inte ens vad det är för filt. denna händelse skede kanske bara några dagar innan jag skulle komma hem på besök. mitt gamla rum står annars oberört och ibland som gästrum. min lillasyster sover alltid i rummet brevid.jag brukar annars sova i mitt gammla rum på besök .jag kan inte säga att det brukar hända konstiga saker i mitt gamla rum. men när jag var liten hade min storasyster rummet. då kunde vi höra hennes gamla skrivbordsstol röra sig helt plötsligt.man hör väldigt bra allt som händer på övervåningen när man är på bottenvåningen. vårat hus är byggt på 1700-talet och är väldigt gamalt . övervåningen är egentligen en gammal vind. vi vet inte vilka som ägde huset på 1700-talet , men det ska ha varit en snickare som bott där och det ska också använts som lager hus. vist har det hänt lite konstigt då och då när vi var yngre att tavlor har tagits ner och ljud från övervåningen. huset är belagt vid esplunda herrgård som ligger utanför örebro. skulle vara riktigt roligt om du har nån förklaring till vad som har hänt. obs den gammla filten är en hjärtmönstrad röd ikea filt ,om det skulle hjälpa.

Hej! Det som hände heter något speciellt men jag kan för mitt liv inte komma på vad det kallas! Man kan säga att din själ gick före dig hem och filten har någon speciell innebörd för dig. De som ni hör är bara ekon från en svunnen tid, ni lever sida vid sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *