Vem och vad

Följande har hänt hemma senaste 9 månaderna -Böcker ramlar ner ifrån hyllor 2 decimeter ifrån mitt huvud, jag har gjort test flera ggr och knuffat dessa böcker men ändå så ska dom inte kunna ramla ner. -Tvättat en maskin tvätt, tumlar den och viker ihop den och lägger den i en korg, 30 min senare är den blöt -Garderobsdörrar öppnas och dörren in till det rummet åker igen -Någon som rusar i trappan -Katten följer efter mig överallt speciellt i två rum och vid ett par tillfällen sätter hon sig i vägen och fräser Vad är detta och hur kan jag få det att sluta, jag känner mig illa till mods

Hej! Det du ska göra först är att rena ditt hem och ditt inre. Skriv till min mail och jag hjälper dig på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *