Kan någon förklara?!

Hej, jag vill till en början berätta att jag absolut inte trodde på någon "aktivitet" what so ever, det är först de senaste 9 månaderna av mitt 30 åriga liv som jag inte fattar någonting. Vi är två om det det här, både jag och min sambo undrar, om någon kan förklara så snälla kommentera. allt började för nio månader sedan då våran minsta son sitter och pratar i sitt rum, jag går in där och han förklarar att det var en kvinna där inne..(livlig fantasi?) därefter följer en serie märkliga händelser – Nytumlad tvätt som är vikt och lagt i tvättkorgen är efter ca 30 minuter precis som man har tagit ut dom ut tvättmaskinen, (galen?) både jag och min sambo vikte den tillsammans. – ovanför min säng så ligger det 4 st böcker som handlar om våran släkt, observera att dom ligger ner staplade på varandra, hyllan är ca 1 meter bred, en natt vid 01 så kommer en av böcker farande ner på min sida och krossar en glas tallrik som står på mitt nattduksbord, min sambo flyger upp och säger ligg kvar, jag tar hand om det. då kommer bok nr 2 nerflygande, och jag hinner precis knuffa till henne så boken missar. jag har testat säkert 10 ggr att knuffa böckerna åt sidorna osv men inget resultat som visar samma som det som skedde då utan boken bara glider ner och lägger sig på sidan av högen. – det springer i trappan på nätterna och min sambo väcks av detta ständigt. – Katten är helskum, hon viker inte av en tum från min sida så fort jag är hemma, hon har vid ett par tillfällen satt sig ivägen och fräst åt mig när jag ska ner i källaren eller in till garderobsrummet, hon ligger ofta stilla och bara tittar på dörren. – Samma rum, så häromdagen så låg jag i badkaret och tittade ut mot garderobsrummet, det var bara jag, katten och hunden hemma, alla var i badrummet, då ser jag hur en garderob öppnas sig och dörren in till det rummet slår igen. Och sen det allra konstigaste i lördags vid 23:45 var jag ute med hunden, då ser jag en gestalt långt borta kanske 200 meter (belyst gångbana) sen kissar hunden i kanske 15-20 sekunder och när jag vänder mig om så står gestalten som nu visar sig vara en kvinna i ca 85+ ungefär 15 meter bakom mig.. hon går fram till mig och säger vilken fin liten hund du har, hon klappar hunden, jag önskar henne en trevlig kväll och sen vänder jag mig om, går ca 5 meter med hunden och vänder mig om.. då är hon ca 150 meter bort igen.. Jag börjar antingen bli sjukt paranoid eller så är det något annat, vad kan jag göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *