Vem piskade mej? 2

Hej! Igår skickade jag in en fråga. Jag fick ditt svar att jag skulle läsa dokumentet att rena sitt hem och sen skicka in min fråga igen och här är den: Något underligt hände mejigår natt. Jag hade lagt mej för att sova. Som vanligt tog det lång tid för mej att somna. Jag la mej till rätta på magen med benen raka. Min sambo låg bredvid mej och sov. Helt plötsligt kände jag ett rapp över mina vader. Kändes som det vore av en tunnare käpp,rep eller piska av något slag. Det sved ordentligt ett bra tag efteråt. Jag fattar inte vad eller vem det kunde ha varit. Min fråga är alltså vad eller vem var det? Något namn? Ålder? Vad som helst som går att få fram och Varför? Har ett litet tillägg som hände nu inatt. Jag hörde ljudet av som om när man laddar om ett vapen. Det var så högt och tydligt att jag riktigt hoppade till. Lite obehagligt då dessa upplevelser verkar handla om våld. Mvh//Fia

Hej Fia! Det är ett platsminne som stannat kvar och jag vet inte varför men jag får in bestraffning/ häxjakt. Vet du om det har funnits något ställe där du bor eller på orten där det kan ha funnits ett tukthus, fängelse eller liknande? Du hamnar mitt i detta platsminne så det är inte dig personligen de piskar men du får den känslan då du är på fel plats på fel tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *