Vem sa min sambos namn?

För ett kort tag sedan så hörde jag någon uttala min sambos namn helt klart och tydligt ! Det var rösten äv en man ,och den kom från den plats där sängen står som han sover i ! Till höger om mej. Jag tittade och kollade ,men min sambo var uppe,och det måste ha varit någon annan som sa hans namn ! Vem var det och varför blev jag påmind om att han inte låg i sängen ????? Hjärtligt tack på förhand !!

Hej Lisbeth! Du blev uppmärksammad på denna manliga ande för att göra din make uppmärksam på att han har en manlig ande som behöver hans hjälp. Just nu lyssnar inte din make på denna ande och "viftar bort honom". När jag förösker få denna manliga ande att berätta vad han vill ha hjälp med vill han inte informera om detta utan vill istället att jag till dig ska påtala för din make att vara uppmärksam på det han har att säja till honom. Han kan vara lite svår att tona in på och därför använde han all sin energi för att göra sig hörd så du kunde höra honom. Framför detta till din make! Han kanske redan vet vad detta handlar om. "Ett medialt arbete är inte helt avslutat" tillägger min guide. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *